Stage Veroveren en betreden van nieuwe internationale markten - internationaal/business/CE

Management, Marketing / Product Management, Sales
HBO & WO
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet
Lees meer & aanmelden

Samenvatting

Wij zoeken: Een leergierige en enthousiaste goalgetter, iemand die opdrachten weet op te zetten, zich eigen te maken en af te ronden. Jij hebt van nature een drive om processen effectiever te maken. Jij doet graag onderzoek naar hoe dingen beter kunnen. Een nieuwe markt betreden klinkt als een uitdaging en samen met het team en een nauwgezet plan gaat dit jou lukken. 

Vaardigheden & competenties

Jij bent een entrepreneur of wilt dit worden. Je vindt het leuk om onderzoek te doen naar processen en nieuwe markten – om het met name daarna om te zetten in actie. Je kan je vinden in het motto ‘work hard play hard’.

Je hebt affiniteit met online media en ziet kansen in de wereld van e-commerce. Je wilt hier meer van weten en je helemaal in verdiepen. Je hebt een sterk gevoel bij Duitsland en beheerst de Duitse taal of kent mensen in je netwerk die je kunnen helpen met het opzetten van Duitse teksten.  Wat je niet weet dat leer je jezelf aan. Je kan daarnaast je weg goed vinden in Excel en PowerPoint. Communicatieve vaardigheden in het Duitse woord en geschrift zijn een pré – maar niet voorwaardelijk. Een goed voorkomen en strategisch inzicht is belangrijker.

Werkzaamheden

Je werkt samen met het dynamische Mouwlengte7 en ShirtsofCotton team. Je bent verantwoordelijk voor het  uitbreiden van onze merken in Duitsland. Met hulp van de projectmanager leer je binnen afzienbare tijd hoe een webwinkel werkt en draait. Van begint tot einde denk je mee van conceptontwikkeling, creatie en implementatie tot lancering van het Duitse online platform. Je vertaalt wensen en eisen in concrete stappen en voert deze ook uit.

Dit is een unieke kans om van begin tot einde een volledige e-commerce strategie te ontwikkelen én zelf het platform te mogen creëren en realiseren in samenwerking met ons team.

Eens student met enige affiniteit met de Duitse markt is prettig. Je hebt interesse in massacommunicatie, webdesign, e-commerce en systeemontwikkeling en kunt jezelf snel vinden in de rollen van tekstschrijver, content creatie en onderzoeker.

Concrete opdracht en resultaten:

  • Stappenplan nieuwe online platforms opzetten –Magento
  • Marktonderzoek Duitsland
  • Bedenken, inrichten en uitwerken platform
  • Samen met collega student een logistiek plan maken en uitvoeren
  • Go to market bepalen: Prijs, social communicatie, SEO
  • Klant contact (vooruit) bedenken
  • SEO/SEA strategie initiëren

Interesse?

Direct solliciteren op deze uitdagende stage of meer informatie? Klik op onderstaande link.

Lees meer & aanmelden

Andere mogelijkheden

Hub Support Internship - Amsterdam

HBO & WO
Management

Go-to-Market Project Management Intern SWEDEN

Deskbookers
HBO & WO
Management, Marketing / Product Management

Business Operations Internship - June

Rockstart
HBO & WO
Management