Stagiair(e) Marketing

PR / Communicatie, Marketing / Product Management
HBO & WO
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet
Lees meer & aanmelden

Samenvatting

Zoek jij een Marketing stage bij een snel in ontwikkeling zijnde financieel dienstverlener in de opkomende FinTech industry? Dan heeft Pritle de perfecte plek voor jou!

Wat doet Pritle

Pritle biedt een eenvoudig te gebruiken online beleggingsdienst om meer uit je geld te halen dan met sparen. Bij Pritle kan iedereen vanaf €10 zijn geld online laten beheren door middel van de meest geavanceerde moderne technologie. Pritle is de meest voordelige dienstverlener in zijn soort in Nederland. Vroeger noemde men ons soort dienstverleners, vermogensbeheerders en brokers. Wij noemen het: de toekomst van vermogensopbouw.

Wat bieden wij

Voor het hoofdkantoor met uitzicht over de Houthavens in Amsterdam, zoeken wij een Stagiair(e) Marketing.

Door een intern inwerktraject word je opgeleid voor het team van Pritle. Je ondersteund de Marketing Director op het gebied van online en social media en brand management based marketing en communicatie. Jij zorgt ervoor dat de klant de identiteit begrijpt van Pritle. Je weet goed de (achterliggende) strategie te doorgronden van het Senior Management en zo je bijdrage te leveren aan de juiste positionering. Je werkt daarin nauw samen met en rapporteert aan de Marketing Director.

Het Pritle team kent uiteenlopende disciplines, van specialisten uit de beleggingsdienstverlening tot juristen en technologie. Het is belangrijk dat je graag binnen een dynamische en snel veranderende omgeving werkzaam bent.

Wat vragen wij?

Als Stagiar(e) Marketing ben je communicatief sterk, creatief en commercieel ingesteld. Je bent oplossingsgericht en denkt mee met Senior Management over de strategie van Pritle. Je bent pro-actief met het delen van kennis tav de verbetering van marketing activiteiten.

Als Stagiar(e) Marketing houdt jij je onder andere bezig met de vertaling van de Marketing Strategie naar online brand strategie, schriftelijke en digitale klantcommunicatie en website content.

Het is een diverse functie met een goede combinatie tussen (academische) uitdagingen met betrekking tot merkontwikkeling en beleving en techniek in online marketing en webmanagement.

Wat zijn jouw interessegebieden. 
– Marketing / Brand management
– Social Media management
– Schriftelijke en digitale communicatie
– Online positionering / advertising
– Uitvoeren van concurrentie analyses
– SEO / SEA

Wij hanteren de volgende functie-eisen:
– Jouw stage is onderdeel van jouw HBO/WO opleiding in Business / Communicatie / Marketing / Brand management of vergelijkbare opleiding
– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels
– Je woont binnen een straal van 30 km van Amsterdam
– Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar
– Je hebt sterke affiniteit met Marketing / Branding en bij voorkeur interesse in de financiële- of beleggingsdienstverlening

Interesse?

Voor sollicitaties neem contact op met Volmer Schellens via: career@pritle.com

Lees meer & aanmelden

Andere mogelijkheden

Blog intern

Need State One
HBO & WO
PR / Communicatie, Marketing / Product Management

Operations & HR intern

Dashmote
HBO & WO
PR / Communicatie, HRM / Recruitment

Stage Marketing, communicatie & PR

Bleeve
HBO & WO
PR / Communicatie, Marketing / Product Management