Stagiair Marketing Support

Marketing / Product Management
HBO & WO
Homerr
Werkstage
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet
Lees meer & aanmelden

Homerr

Homerr ­ een nieuwe tech­startup uit Amsterdam ­ is op zoek naar 4 gedreven en enthousiaste stagiaires.

Homerr is als startup op zoek naar jonge enthousiaste mensen die samen met de founders willen bouwen aan een nieuwe applicatie die een einde gaat maken aan de ‘last mile’ problematiek in de logistieke sector.

Dit gaan we realiseren door het opzetten van het grootste sociaal logistieke netwerk van Nederland wat mensen in staat stelt pakketjes (bijv. uit online bestellingen) te laten bezorgen op hun huisadres op momenten dat het hen uitkomt.

Het resultaat:

 • Blije consumenten: Als drukke consument volledige controle over de bezorging van je pakketje. Nooit meer voor een dicht postkantoor staan of bij die vreemde buurman aanbellen. Maar wel je pakketje laten bezorgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Gelukkige buren: Als buurman eindelijk eens beloond worden voor het aannemen van al die pakketjes. Daarnaast via pakketjes in contact komen met buurtgenoten waarmee je anders niet snel contact hebt, dus sociale cohesie in wijken dankzij pakketjes. 
 • Minder kosten: Logistiek dienstverleners en e­commerce partijen hebben een hogere hit rate en kunnen in potentie meerdere pakketjes in een keer afleveren 
 • Milieu: Minder CO2 uitstoot en belasting van het wegennet doordat logistiek dienstverleners nog maar één keer hoeven te rijden om een pakketje te bezorgen.

Homerr is een snel groeiend bedrijf opgericht door de founders van de succesvolle (internationale) bedrijven: Paylogic en Experty.

Stagiair Marketing Support

Vanwege de snelle groei en de ambitieuze doelstellingen zijn we met spoed op zoek naar een Stagiair Marketing. In deze functie werk je direct voor de Marketing Manager en ga je ons helpen met het realiseren van al onze marketing en campagne uitingen, zowel online als off­ line. Het bedenken realiseren en uitvoeren van een campagne heeft veel voeten in de aarde. In deze functie ga je dan ook leren wat daar allemaal bij komt kijken ­ van het beheren en analyseren van bestaande campagnes tot het coördineren van flyeracties en het opzetten van online campagnes. Feitelijk spiegel je de marketing manager en help je hem/ haar met alles wat hij / zij nodig heeft. Daarnaast krijg je een aantal eigen verantwoordelijkheden. Doordat wij nog een echte start­ up zijn heb je super veel ruimte om te leren, maken, pielen, proberen en om ons te adviseren en overtuigen van jouw scherpe visie op Marketing en Marketing communicatie. Bij ons ga je leren hoe het er in de praktijk aan toe gaat en wie weet druk jij een onuitwisbare stempel op de succesvolle lancering van Homerr in Nederland.

Wat betekent dit in de praktijk? Jij gaat ons helpen met:

 • Project ondersteuning leveren aan de Marketing manager in alle aspecten van de lopende projecten 
 • Analyseert, rapporteert en evalueert verschillende campagnes (on en offline ­ apps, mobile en per regio) en adviseert / bedenkt plannetjes over hoe we dit kunnen verbeteren. 
 • Geeft vorm aan de verschillende offline campagnes 
 • Alle overige ondersteuning die marketing manager nodig heeft.

Wie ben jij?

 • Je zoekt voor je opleiding een stage op gebied van marketing(­communicatie) van ongeveer 20 weken (langer mag ook!) 
 • Je bent bij voorkeur 4e jaars HBO/WO student op zoek naar een meewerkplek. 
 • Je kan goed met cijfers overweg en bent goed met powerpoint en het beknopt in beeld brengen van je bevindingen. 
 • Je kunt commercieel denken en hierdoor blijf je niet in de theorie hangen, maar kom je met concrete aanbevelingen en een actieve bijdragen aan de uitvoering van het marketing beleid. Jij vindt vernieuwing heel belangrijk en kunt out of the box denken als je met ons brainstormt over nieuwe content ideeën. 
 • Je bent zelfredzaam, een doorpakker, pro­actief en flexibel. Jij hebt nooit niks te doen… 
 • Je vindt het leuk om voor een start­up te komen werken. Met alle uitdaging van dien.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconforme vergoeding 
 • De kans om te bouwen aan een snel groeiende startup met internationale ambities 
 • Het marketing vak te leren van professionals met een bewezen trackrecord 
 • Veel verantwoordelijkheden en ruimte om jouw stempel te drukken op de introductie van Homerr in Nederland 
 • Een fijne informele werkomgeving waar hard werken gepaard gaat met veel lol 
 • Werken in hartje Amsterdam (Prinsengracht)

Herken jij jezelf in dit profiel – stuur dan je C.V. met beknopte motivatie brief naar info@homerr.com en dan krijg je binnen 7 dagen antwoord. Hopelijk tot snel! Voor vragen over de vacature kun je ook een mailtje sturen naar info@homerr.com.

Lees meer & aanmelden

Andere mogelijkheden

Stagiair Marketing Research

Homerr
HBO & WO
Marketing / Product Management

Stagiair Community management

Homerr
HBO & WO
PR / Communicatie, Marketing / Product Management

Design Stagiair

Homerr
HBO & WO
IT / ICT